Ostali u dobrim odnosima
58

Jelena Veljača uživa u idiličnom porodičnom odmoru s bivšim suprugom i kćerkom Lenom

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska producentica i scenaristica Jelena Veljača i glumac Dražen Čuček ostali su u toliko dobrim odnosima nakon razvoda da su s trogodišnjom kćerkom Lenom otputovali na godišnji odmor u Indoneziju.

Bivši supružnici zbog snimanja serije "Pogrešan čovek" koju producira Jelena, a u kojoj glumi Dražen zajedno slave rođendane i praznike, a Jelena svakom prilikom naglašava kako se zbog kćerke trude držati porodicu na okupu. Sve to lijepa Hrvatica dijeli sa svojim fanovima putem društvenih mreža, a sada je odlučila podijeliti i idilične fotografije s porodičnog odmora na drugom kontinentu.

Još jednom je oduševila svoje pratioce zdravim i harmoničnim odnosom i nakon razvoda braka, a mnogi za njih imaju samo riječi hvale.

"Zaista za primjer roditelja koji znaju balansirati vlastite životne odluke s djetetovim potrebama. Za svaku pohvalu", jedan je od brojnih komentara.

Jelena i Dražen razveli su se prošle godine nakon tri godine braka, a lijepa scenristica i producentica u međuvremenu je pronašla novu ljubav - Ivana Galea, direktora prodaje RTL televizije.