Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove modne kreacije stalno salju neke masonske poruke.
Treba istjerati zlo utjerati dobro
rado bih joj pokazao pravi put
Ja GLUPOSTI malo je reci ....Krscanski svijet je 'prolupao' u nemoci da shvati pa sve prikazuje u ljudskom ili uopste u OBLIKU !!!
A jesu se nadigli ovi šejtan ljubitelji, samo bojkot ovih šejtana cenzura naroda im treba biti
Tacno vidi ima i rogove
"As above, so below". Nego, učini mi se od Gisele neki trandžokan...
tetka sebija,ocam
Kakve su ljudi ovce, al dobra reklama ovoj. :) Oni o nekakvim sotonama.. Budale.
@911 Iskreno me ne zanima sta beyonce radi sa biblijom. Sto se mene tice ako joj godi dobro je uradila. Isto mislim o ostalim svetim budalastinama. :) PS: Nemoj zaboraviti posuti soli oko vrata, da otjeras sotone, sejtane il neke druge nemani iz vjerskih bajki.
Prava je bajka vjerovat da smo mi i cijeli univerzum nastali magično iz ničega, druga bajka je da kad nauka ne zna kako iz hemije nastaje biologija, odnosno život onda tom fenomenu pridruži termin abiogeneza, a nauka je između ostalog samo vjera da će se budućnost ponašat kao prošlost, odnosno prepoznavanje regularnih paterna, posljedice kvantne mehanike koriste iako ne znaju kako radi, kvantnom mehanika je takvo čudo da nikad nije bilo lakše vjerovat u Boga
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sekta, demoni ih kidaju, pod mac bato
hoću i ja tu sektu, samo nek se meće
pa i jeste