Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još kad se ta kćer iz prvog Andrijinog braka razvede i uda za 20 godina starijeg muškarca koji opet ima kćer iz prvog braka za udaju pa kad ona rodi ova Maja će u 40.godini postati prabaka
Čuj jedna od najljepših?! Nije ova ni za top 20
moze avion sletiti na celo, ovo misica 😂
natego bi ja ovu baku i u 40-oj kad bude
Od danas bojkotujem klix. Gadim se sam sebi šta čitam.
Zanimljiva je koincidencija da se ove misice, manekenke itd, jako rijetko, skoro pa nikada, ne zaljube u nekog običnog dečka, ili neku simpatiju iz mladosti, sa nekim običnim poslom i životom, nego eto to u pravilu bude neko jako bogat, eventualno stariji 15-20 godina. Bit će da je ljubav stvarno samo za sirotinju!
Severina je 100 puta Ljepsa.
Mame svima koji su ucestvovali u stvaranju ovog sranja od clanka.. kurir na aparatima.. uskoro ocekujem da pocnete o zadruzi pisati
Extra baBa
ako je ovo lijepo...onda........bolje da ne kazem
Sta sam ja upravo procitao? Evo ne znam vise sta se sa urednistvom ovog portala desava. Nista, za pocetak prestajem citati rubriku Magazin, sa sportom su na granici isto, a nastave li ovako uskoro potraziti nesto novo, jer ovo zutilo i navlakuse vise ne mogu da citam fakat.
Nikad mi nije bilo jasno zašto ona
Je li ovo kliks ili ekskluziva ba? Koji k... SRAMOTA
Dobro jutro Muje, ja samo da se poserem na izmišljeni džemocajd i odoh za poslom. A dobra je i misica...
Poserem ti se ja zadnjem mrtvom u usta sto si jaukao nad njim i kmecao
Ovo se neki javio iz kakve crkve dok brise usta poslije maloljetnika
Niđe veze - kako će postati baka djetetu koje nije rodilo njeno biološko dijete!? Članak objavljen za koji klik više.