Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vi znate čitati i prevoditi riječ \"hour\". Hour u prevodu znači sat a ne minuta... Koja bruka!
je bo nju .. daj da snijeg ocistimo
Britney ce uvijek ostati pop princeza..a ovaj bolesnik misli da je nesto bitan pa sad sere li sere..kreten obicni..a sto se tice Britney nju oveprice ne dodiruju!!sada je zarucena i sretna a karijera joj blista..Femme Fatale
Fakat mi je zao vas za koje je ova praznoglava drolja \"pop princeza\" i nekakav uzor. Kroz kakav je to ona pakao prosla a da ga nije sama sebi stvorila? Epska glupaca lijepog lica i tijela od koje su manageri stvorili zvijezdu za potrebe sirokih teenagerskih masa. Pocetak karijere obiljezila pricom o svojoj cednosti, da bi se kasnije utvrdilo kako se tuca s kim stigne, izlazi na partyje bez gaca, organizuje orgije, alkohol, droga i ostalo. Obicna seljancica iz Misisipija koja se domogla slave i para pa su joj popustila kocnice... ali eto, kakva publika takve i princeze.
BRITNEY SPEARS je pop princeza,a ovaj ne znam kako bih ga i nazvala,jadnik željan slave i novca.Žena je prošla kroz pakao i vratila se među žive.Zbog toga svako joj treba skinuti kapu i čestitati.Svaka ti čast Britney što si ostala skromna,normalna i vrijedna sebe i drugih.Samo nastavi tako i naprijed mi fanovi smo uz tebe
ma ja .. nasao je koga ce da iskoristi..kretencic mali :) ni manje ni vise djevojku sa stotinama miliona dolara ...ccc nesto mi ne da, da vjerujem u njegovu pricu..
ma ja ona ima milione,silikone,avione i kamione valja nama sa snijegom deverati :)
Momak se htio dokopati novca i slave :) Koji bi drugo razlog mogao biti? Ko ne bi ozenio neku zgodnu,bogatu i slavnu djevojku :) oportunista obicni, samo mi zao ove britney nema ko je nije iskoristio ili barem pokusao..nije ni cudo sto je dozivjela onoliko nervnih slomova . svako normalan bi :)
Valjda ste mislili 55 \"sati\"?...
Cool story bro !!
Ma drolja najobicnija.