Progovorio o 55-satnom braku
0

VIDEO / Jason Alexander: Bio sam zaljubljen u Britney Spears

Sarajevo-x.com
Jason Alexander i nekadašnja pop princeza Britney Spears u braku su proveli svega 55 sati. Bilo je to 2004. godine a Alexander je tek sada odlučio progovoriti o toj bračnoj zajednici.

U intervju za ABC Jason Alexander je otkrio da je odluka o razvodu bila pjevačicina.

"Bio sam zaljubljen u nju i mislio sam da i ona osjeća isto prema meni", kazao je on.

U papirima o poništenju braka je, navodno, bilo napisano da Spears nije bila u stanju da razumije sopstvene odluke i reakcije do te mjere da je bila nesposobna da pristane na brak.

"To su gluposti. Upravo takvi navodi su mi najteže pali u cijeloj toj priči", kazao je Alexander, dodavši da je upravo iz tog 55-satnog braka naučio da dobri dečki završe loše.

Također, posavjetovao je "prosječne momke" da dobro razmisle prije stupanja u brak sa nekom slavnom osobom.

Pjevačica Britney Spears je nakon Alexandera bila u braku sa pjevačem Kevinom Federlineom, s kojim ima dvojicu sinova, a sada se planira udati za svog menadžera Jasona Trawicka.

Međutim, Alexander smatra da je ljubav između Spears i Trawicka, kao i njihovo vjenčanje samo puka laž.

"Znam da svi misle da bih trebao biti sretan zbog toga, ali nisam. Mislim da je to obična prevara, a to znaju i svi ostali samo to ne žele naglas izgovoriti", istakao je on.

Nakon razvoda sa Jasonom Alexanderom, s kojim se družila još od djetinjstva, Britney Spears je u jednom intervjuu izjavila da je vjenčanje s njim bio glup i buntovan potez.