Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije je.ba.nja nema kajanja...... to vazi za sve ove zenske "andjele"
a severina....kad ce se ona izvinuti zbog onog pornica???
Joj jes ruzna Boze sacuvaj...
Nema nista bez harakirija.
ne volim generalizovati,al ovi japanci fakat bolestan narod
Svim članicama ove grupe je strogo zabranjeno da imaju romantične ili seksualne veze, KAKO BI GRUPA BILA STO PRIVLACNIJA MUSKARCIMA! FUJ!
ne kontam
Je li se i dole ošišala isto ovako? XD
WHAT DA FUCK!?
Brijanje glave i potom javno izvinjene je srednjovjekovni japanski obicaj. Drustvo uopste ne ocekuje od nje ovakvo nesto niti je ko osudjuje. Naprotiv, dobila je veliku podrsku fanova a vecina ljudi tamo smatra apsurdnim ovaj potez. Diskografska kuca je to zatrazila od nje i ona je pristala da ne bi izgubila angazman u doticnom bendu. A koliko je umobolna nacija vidjeli smo za vrijeme zemljotresa, tsunamija i Fukushime. pola zemlje u kolapsu a oni se ponasaju mirno, dostojanstveno i drze do reda. Kod nas bi izbio sveopsti haos i anarhija.
...u Japanu su veoma popularne ovakve idol grupe sastavljene od mladih djevojaka koje skakuću, pjevuše u školskim uniformama i pretvaraju se da su čak i mladje i nevinije nego što jesu...ta opsjednutost Japana s mladošću je gotovo bolesna. E sad nije problem što je ona imala sex jer to nije ništa čudno za 20 godišnju djevojku već je problem što je pokvarila pokvarene fantazije srednjovječnih "fanova" te grupe.
Kako bi izvinjenje izgledalo kad bi snimila sportsko rekreativni dokumentarac kao lipa Severina ???
...ja i dečko bi onda i bez obrva hodali, kad bi se ovako šišali... :)
Kakva bljuvotina od laznog moralisanja. Dovoljno je samo pogledati jedan japanski 18+ da svima bude jasno kako je to umobolna nacija.
-Japankice moje .....da znate kako se Japankice y.e.b.u- koji úzitak kad svshavaju jecaju ko zecushe....!
O zene, cuvajte vase himene, to se samo jednom u zivotu gubi