Zbog seks skandala
1

VIDEO / Japanska pop zvijezda ošišala kosu i izvinila se obožavateljima

Klix.ba
Dvadesetogodišnja Minami Minegishi, japanska pop zvijezda, je bila primorana ošišati svoju kosu i napraviti javno izvinjenje nakon što je snimljena dok je izlazila iz kuće svog momka kod kojeg je provel noć.

Minegishi u snimku, koji je objavljen na servisu YouTube, moli za oprost i pokazuje svoju skoro obrijanu glavu, što predstavlja tradicionalni znak kajanja u Japanu.

Minegishi je članica popularne ženske pop gruge AKB48. Svim članicama ove grupe je strogo zabranjeno da imaju romantične ili seksualne veze, kako bi grupa bila što privlačnija muškarcima.

Kako ova pjevačica kaže, njeni postupci su bili nepromišljeni i nezreli, a čak je i razmišljala da napusti grupu.

"Znam da je previše i nadati se, ali ja bih voljela ostati Minegishi Minami iz grupe AKB48, ako je ikako moguće. Sve ovo je moja krivica. Jako mi je žao. Kao starija članica grupe, moja je obaveza da budem uzor mlađim članicama", kaže Minegishi.

Grupu AKB48 čine tinejdžerke i djevojke u ranim dvadesetim godinama, a jedna je od najpopularnijih grupa u Japanu. Procjenjuje se da je grupa u 2011. godini ostvarila profit od preko 200 miliona dolara.