Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovakvog žirija i ne gledam ovu emisiju. Dno...
Što je Jacqi krivi ti što te više nitko ne zove da budeš član žirija. Svi smo vidjeli što tvoja sujeta radi kad si ti bio član žirija. Pogledaj koliko su uspjeli ovi članovi žirija a koliko ti. Zato ti je bolje da šutiš i sebe malo preispitaš
Pojedi ih
Otkad je Maja Šuput stručna za bilo šta osim za plastiku?!?
Dijeli neko kao mišljenje a izgleda ko vreća go..vana , udjeli sebi savjet druže .
Blago se onome koga Žak iskritikuje
Žak nepobjeđen u klackanju. Za Žaka su hamburgeri kao tik-tak. Žak ne može čitav stati u Sloveniju. Šale na stranu. Isti ovaj Željko (čuj Žak) je iste poganosti pisao o Amiri Medunanin kada je Porina dobila.
A njegov najveći uspjeh u pjevanju je 13. mjesto na Eurosongu. Zloban i pretil čovjek.