Ljekari krivi za smrt pjevača?
1
Jacksonu srce otkazalo od 'kljukanja' tabletama
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA NEMAM ZA ASPIRIN A NEKO KLJUKA NA KILO EBI GA NIJE TO FER.
R.I.P. svima će doći vrijeme al eto , njemu je uranilo.......
A ko vam je taj Mihajlo Djekson?? Mora da je i on veliki srbin? Jel on zna vozit traktor? Imal goveda i stoke? Ako oce pokopacemo ga mi u genocidnoj tvorevini smrdskoj, koja je inace prepuna leseva???
ali cuo sam da su ga odmah odnjeli na recikliranje.
ma moglo se i ocekivati takvo sto... dugo je i zivio obzirom na to kako je zivio. neka pociva u miru!
fuki > tI PITAS, \"cojece koji su to papci\" , PA AVOKATI koji su rekli da je spavo sa djecama I NOVINARI KOJI SU SIRILI TU GLUPOST....TO JE GADNO STO SU URADILI !! takav potez napravljen protiv Michaela Jacksona se ne oprasta...
Kljukali?...ovaj termin kao da je iz usta Mithete Kurspahić RIP Michael!!!
R.I.P kralju zivjet ces u pjesmama....
odmah ovi maloumni levati smisle nesto genijalno tipa maknuli ga zato sto je posto musliman, cojece koji su to papci
Posto je musliman posto u zadnjim godinama i vjerovatno zbog toga ga i UBILI I UNISTILI na medijama, rahmeti mu dusi bilo ! A muzika mu je FENOMENALNA
Šta reći,džaba milioni,džaba sve,džaba bogatstvo,slava,moć,sjaj,džaba kule i gradovi,bankovni računi,dionice itd itd,džaba sve ovo zemaljske ljepote........ dođe kraj.To je božija sudbina,što kaže jedan iznad\"svi će mo mi otići ,samo je pitanje vremena \".ili KRALJ ili Prosijak svima nam je suđen kraj.
steta sta bi sve postigao da je ostao onakav kakav bi bio
meni zao :(
Veliki covjek.Mislim da malo ko danas us vijetu nije prokomentarisao njegovu smrt sto ga cini jednim od velikana naseg vremena. Mirno pocivaj!
Ovako cemo svi zavrsiti samo je pitanje vremena =).