Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covijeku je 85 godina. I ne izgleda nista gore od mene kad se tek probudim. Pustite ga na miru.
Slažem se,ali to je cijena slave,svako može dati komentariše život
CovIJEku hahahahahahaha
Legenda od čovjeka, i glumčina i pol! A ono što je zaista zabrinjavajuće jeste da neko čuči dole ispod njegovog prozora i čeka na neki ovakav trenutak kako bi objavio smeće od "vijesti". Pustite čovjeka da na miru uživa u penziji, itekako je zaslužio!
Vidim ispod clanak iz 2021 gdje ste rekli da zivi posljednje dane. 700 dana poslije jos je ziv. Fulali ste cak dvije godine. E klix
Mahmuran!
.... zabrinuo obozavatelje?! Nekoga glumca ili glumicu rado gledamo a nekoga ne. Ja, na primjer, ne gledam Majkla Daglasa. To da danas neko nekoga OBOZAVA, to je za mene smijesno i komicno.
Izgleda ekstra dobro za nekog sa 85 godina ocito pri pameti i svijesti ..... a pisaĆ ovog sranje-clanka nek se samo nada da ce uopste dozivit to doba....
Ja imam 40 godina i ne izgledam ništa bolje od njega 😅 Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Robert De Niro, Al Pacino, Dustin Hoffman, Harvey Keitel, Morgan Freeman, Joe Pesci... legende zbog kojih sam zavolio film. Takvi glumci se više nikad neće pojaviti.
Slažem se sa svime što si napisao, osim zadnje rečenice (DiCaprio, Christian Bale, Tom Hardy, samo mi 'nako padoše na pamet).
Dobro izgleda samo neobrijan
Jack je neponovljiv.Hvala Jack.
Živa legenda
Glumcina i pol...a jesu ga ovo iskopali ispod kakve piramide?
Izgleda kao prosječan 85godišnjak...a uzimajući u obzir njegov stil života, to je odlično. Šta se imamo brinuti, Joker je skroz dobar...
Dobar glumac , ali mene nebrine njegov izgled
Samo je Allah vjecan
Brando, Nikolson i Hofman najbolji glumci ikada
Iza De Nira