Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam da je floskula, ali ovo iz srca kažem, stvarno podhitno trebamo novo ledeno doba. Nestanimo za dobro svih
Evo nek' gospodjica dodje tako obucena u nedjelju ujutro negdje poslije mise. U bilo kojem hercegovackom mjestu bi je odmah potjerali.
Pa nije došla na misu, došla je na nogometni stadion.
an'amona....
Da im smeta ona bi vec davno povratnu dobila..ovako samo glupost
Pa vi niste normalni... Svaki dan neki članak o njoj idi bre u tri lepe
Koja je ovo propast , dosla samo da izbaci sise i guzove . neki dan gledam pitaju je da nabroji samo tri igrača hrvatske reprezentacije kaže zablokirala sam 😂😂😂 kao ne može da se sjeti haha .. Nema ona pojma njoj su bitne pare kakva reprezentacija ..
Novinari!! Sta vi dobijate objavom clanaka o ovim bezvrijednim plasticnim "vidi mi si*a" sponzorusama??? Zatupljujete i zaglupljujete omladinu!!!
Naj obicnija ravela . Joj koju pozornost dajete ulicarkama .
Šakiri, Selmi Hajek i Najeri (suave mente pesa me) nisi ni do koljena Ivice!!!
Oca vrijeđaš vjeruj mi a mama ti cvjeta toliko od mene
Možemo mi pljuvati koliki hocemo ali dvije su cinjenice a to je da je riba i pol te da napravi brand od sebe...
Jebes drzavu ciju “kulturu” moze uvrjediti zena od 30 godina koja je jedino poznata po tome da se oblaci kao lakse poremecena tinejdzerka.
"hrvatska kultura"
dajte ime ulice po njenom imenu.Vi nemate boljih.
Toliko prostora u medijima se daje ovakvim propalim karierama Bog dao ljepotu uzeo pamet... U normalno doba se ovo moglo vidjeti samo u erotskim casopisima a ne u svokodnevnici al na dobrom smo putu...
Sta neko ima protiv ljudi koji pokazuju svoju ljepotu? . Neka je. Lijepa je, zgodna. Treba pogledat
POnuda koja se lahko ne odbija ode ova u filmove iks iks iks.