Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci voli ove sto zabijaju puno
Jooj deČki da me vidi mama.
Hhhrr, otici cu u Katar hrr, botoksic i diftunge mi popustaju .., pa da se malo servisiram. Mozda imadnem i za aparatic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci, lets make something clear, Dzeko da nema love nikad niko se za njim okrenuo ne bi, ali fakat.
ja stvarno ne vidim smisao zivota ovih instagramusa.. sad bi kao cijela hrvatska i svaki hrvat, trebali bit ponosni sto jedna obicna ravaku ide navijat za njih u Katar?! nije vrijedno clanka na netu, al eto, i ja opet komentiram iz ciste frustracije !!!
Jako bitna licnost
Ovo je cisti promo. Ima i u Tuzli ovakvih koje su cak i obrazovane i rade kao doktorice na Klinici.
Na pogresno mjesto ide guzove prodavat. Ko je ona? Sta je ona? Zar zavrjedjuje ovakvu paznju?
Ne diraj Džeku i ne spominji, on je gospodin čovjek, oženjen, otac i dalje od Džeke
Sifoni boli glava a noge ,sav sam se oduzeo.
klix nastavlja i dalje raditi sta radi sve ove godine. multilateralna promocija hrvatske. a bosnjacki hajvani se lijepe ko muhe na vnogo
Znaci ipak je uspjela da ode u Katar a ja neki dan prokomentarisao da mi je drago da takve kao ona ne mogu tamo..e jbga
zna se zašto ova i slične djevojke odu "navijati" u daleke zemlje, vrati se sa boljom premijom za mjesec dana nego fudbaleri koji osvoje svjetsko.
Hercegovački PR - sve sračunato šta treba reći u mikron. Međutim ne pali ni u Sarajevu ni Beogradu ni Zagrebu. Pali samo kod muškaraca koji nisu imali jesti u djetinjstvu. Muškarci koji su imali normalnu prehranu u djetinjstvu se ne lože na velike sise.
Neki Ivanu etiketiraju kao sponzorušu, a Hercegovka Ivana i njezin dugogodišnji zaručnik Hercegovac imaju više love od svih vas tu zgubidana komentatorskih zajedno.
Oboje poduzetnici i imaju jako profitabilne firme.
Da je 'Herka ne bi dala svog ponosa...ali sama se izjasnila da je 'rvatica pa nek se goni u tri nase lijepe pizde materine kaomi ostali novonastali rvati sa njom...porijeklom iz Capljinskih okolnih sela.
Inicijativa da se zabrani Klix, dodatn9 zaglupljuju vec zaglupljene i zatucane Bosnjake...
I baš sasvim slučajno odabrala najbogatije igrače hahaha
Edin Dzeko likes this. Amra na aparatima :D