Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedrana Rudan na kilometar namiriše neznalice i licemjere i prca ih prvom prilikom. Sjajna žena i književnica - sve o čemu smo šaptali Vedrana je naglas rekla. Kad se sjeti izraelskog napada na Gazu. "Postoji vječni dim, dim Aušvica i picin dim iz Gaze", odgovarajući zapadnom licemjernom establišmentu.
A smijali smo se nadrealistima i "zmiuga loma profesore", da bi to danas postao normalan format emisije
Mora malo da je prcka.
Ova Jovana ko zmija. Hladna, surova i izvjestacena do te mjere da mi je tesko vjerovat da je insan. Kako se iko smije s njom zanocit u kuci? Zeljko mi je drag oduvijek, ali gledajuci nju ne mozes da se ne pitas sta je on hud Bogu skrivio. Neki frajer, mogo izabrat.
Meni ovo vise liči na zezanciju
Kako li je Željku taslačiti ovu budalu?
Vedrana Rudan dušu prodala đavolu, ovčica se pelcovala u Srbiji! https://rs.n1info.com/vesti/brojne-reakcije-nakon-vakcinacije-rudan-u-srbiji-ide-li-imunizacija-po-planu/
jovana ima one gace sa dildom i jadan onaj zeljko....
E clanka i govana, tipicni senzacionalizam.
E moj Željko, od onako lijepe i pametne Vesne, ti pronašao ženu sa EGOM.
nasla rospija jos vecu rospiju haha