Gori od svojih alter ega
6
Isla Fisher: Teško je biti gospođa Borat
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Thorin, On se uopšte ne pravi pametan, on jeste vrlo pametan. Našao je tržišnu nišu i to vrlo mudro iskorištava. Žalosno je što ima publike koja to njegovo iživljavanje doživljava kao primjer dobre zabave i kvalitetnog humora. Ali dok je ovaca biće i vune.
@commi ...imam ja kosačicu za travu...mere li ti pomoć ? :)
ludjak pravi! :D
jbt dolazim na klix samo da se nacitam ovih komentara. Napravim kaficu fino, sjednem za laptop i citam komentare, bolje nego kakav film pogledam :D
Pa eto trpi onda to sto te muž blamira kad hoces da bude gospodja Borat.... Znao je on jako pametno koga će oženiti.
@JBT Sve si u pravu... Nego, k***c, p***a, g***o, s**a !!!
@JBT you mad bro?
@JBT Ma znam bolan, no sam se pravio pametan i ubacio malo sarkazma u čitavu priču (barem mislim da se kaže sarkazam) :)
@Thorin Nisi me razumio što sam rekao. Mene on ne vrijeđa jer me ne tangira njegova \"umjetnost\". Ne svodi se moje mišljenje na jedan primjer njegovog ignorantskog i nekultirnog ponašanja prema majci nekog, meni nepoznatog, glumca. Radi se o tome što on svoje sagovornike šokira pristupom klasničnog mahalaša što bi eto, trebalo da je smiješno. Osim toga, imaš na Youtube njegov intervju gdje sam priznaje da mu je to stil da ljude vrijeđa i šokira nedoličnim i necivilizacijskim ponašanjem jer time, kao, ruši ustaljene norme ponašanja i civilizacijska dostignuća kulturne komunikacije. Istina je da treba biti inteligentan i dovijati se u trenutku kako ispasti što veći kreten i primitivac ali mene to mene zabavlja.
@JBT Vodi ljubav a ne rat... Zaista mi nije jasno zašto te vrijeđa i šokira što mu žena hoće povećati grudi i zašto je on zbog toga nekulturni dripac?
Nikako nisam impresioniran njegovim kretenlucima. Nekome je on umjetnik, a za mene obični nekulturni dripac koji bezobrazlukom šokira ljude oko sebe što jako vrijeđa.
...mene dečko isto sramoti u društvu i ljeti na plaži, neće da se depilira ispod pazuha...