Gori od svojih alter ega
6

Isla Fisher: Teško je biti gospođa Borat

Klix.ba
Isla Fisher (Foto: AFP)
Isla Fisher (Foto: AFP)
Biti u braku sa Sachom Baronom Cohenom čak i ne zvuči kao nešto jednostavno. Glumica Isla Fisher, supruga zvijezde iza likova u serijama i filmovima "Ali G", "Borat" i "The Dictator", kaže da je on u stvarnosti otkačen i nepredvidiv baš kao i na ekranu.

"Ne mogu vam opisati koliko me puta osramotio u nekim društvenim situacijama. Za njega nema razlike između gafova koje namjerno pravi kao komičar i užasnih grešaka koje pravi kao moj suprug. Problem je što on teško prepoznaje druge zvijezde ukoliko u datom trenutku ne glume neki od svojih likova. Jednom prilikom je upitao Kate Blanchett čime se bavi", kaže Fisher.

Fisher kaže da se njegov najveći gaf desio tokom prikazivanja jednog film u kojem je glavnu ulogu igrao glumac Jack Black. Nakon završetka prikazivanja, jedna žena sa velikim grudima je održala dug govor, a nakon nje je Jack rekao samo nekoliko rečenica.

"Nakon prikazivanja filma Sacha je otišao do Jacka i pitao ga zašto je održao tako kratak govor. Rekao mu je da je trebao reći toj ženi sa velikim grudima da ušuti i da on sam kaže nešto više. Jack se tada kiselo nasmijao i rekao nam da je ta žena njegova majka. Sachu ni to nije izbacilo iz takta. Rekao je Jacku da njegova majka ima prelijepe grudi, a onda je rekao da i ja već dugo vremena želim imati takve grudi. Željela sam da se zemlja otvori i proguta me", rekla je Fisher.

Sacha i Isla su se sreli u Sidneju 2002. godine, a vjenčali su se 2010. godine. Imaju dvije kćerke, petogodišnju Olive i dvogodišnju Elulu.

"Trenutno je malo lakše. Sacha piše neke scenarije pa se ne ponaša kao neki od njegovih alter ega. Ipak, uvijek moram biti oprezna", dodala je Fisher.