Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je crnac silovao tu zenu i ovaj ga htjeo roknut, kod bolesnih amerikanaca i izgleda kod britanaca je to rasizam. A nije sto je mrki silovao bjelu zenu.
zelim ZNATI odakle se KLIX emituje
Jarane ovi poznati ljudi ne smiju nista reci, pa cak ni da se kaju za nesto od prije sto god...odma se svi poseru na njih. A obicno seru oni koji su davno nestali sa scene!
Ovaj vazda snima neki film o osveti
Covjek je sam svoje ponasanje osudio, rekao kako je bilo u afektu i pogresno, ali narod je zeljan razapinjanja, a jos posebno ova danasnja instagram generacija kojoj ne smijes rijec reci da se ne uvrijedi.
Izjava je 100%izvucena iz konteksta recenice samo da naštete bilo kome ovo je postalo bolesna sexualna epidemija gdje se svaka moguca droljica pedercina bolesnik mentalni ....dolaze u javnost i postaju moralna vertikala al bar to sto ih istina boli razotkriva ih.
potpisujem
Lilly Allen je drolja prve klase i nema pravo pričati o bilo čemu, pogotovo ne o Neeson-u i njegovim greškama za koje se čovjek iskreno kaje.
trebao je ubiti tamnoputu osobu ali koja ima veze sa silovanjem pa neka kazu da je rasista ali mislim da to nema veze s rasizmom