Jasmina Šupeljak
87

Influenserica iz Beograda privukla pažnju natpisom: Neću avokado tost, hoću ćevape s lukom

L. R.
Jasmina Šupeljak (Foto: Instagram)
Jasmina Šupeljak (Foto: Instagram)
Influenserica Jasmina Šupeljak nedavno je putem svog Instagram profila podijelila fotografiju na kojoj drži natpis "Neću avokado tost, hoću ćevape s lukom".

Ona je na taj način skrenula pažnju i našalila se na sve češći trend jedenja ovog egzotičnog voća na Balkanu, koji se uglavnom servira s tostom i poširanim jajima.

"Obožavam te", "Živio govornik", "Tako je", "Realno", "Potpuno se slažemo", "Bravo", "Ma ti si jedna kraljica", "Sjajna si", "Epohalno", "To sam danas za ručak, ali nakon 8 km hodanja po planini", "Meni su OK ćevapi s avokadom", bili su neki od komentara ispod originalne objave.

No, bilo je i onih, koji su na Instagramu istakli da je avokado tost dobar i ujedno zdravija verzija obroka.

"Bez uvrede ćevapima, ali gutam avokado", "Avokado je odličan", "Može avokado uz ćevape s lukom", "Avokado mi je za zdravlje, ćevapi za dušu", "Možeš draga i repete kad imaš top liniju. Mada avokado s malo limuna i maslinovog ulja je čast", bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, influenserica je ovom objavom reklamirala jedan beogradski restoran, ali nije se nadala da će interesantni natpis privući brojne reakcije na društvenim mrežama.

Osim što je influenserica, Jasmina Šupeljak je autorica knjige "Ispričaj mi bajku" te kreativna direktorica srbijanskog izdanja popularnog magazina Elle.