Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je institucija u svakom pogledu! Mrtav-hladan "dovede" Nadu Topčagić u San Remo, sad izađe na scenu s nekim house bandom, gostovao u nekim popularnima talk-show emisijama u Americi... i uz sve to mađioničar s loptom. Imaš osjećaj da može šta hoće!
šutač lopte je tebi institucija, pu bilde mali
Cuj velike stvari, dovesti negdje (se)Nadu Tupcagic.
Zlatan ÄR kung!
Zar ovi slager dj's jos postoje?
Legenda brat
Sve je ovo ništa i jad u odnosu na koreografiju kad dođe Aca u Zetri znači Aaaca uuu Zetriii 🤪
Živi život? Oh fo shoe...Ovaj svijet je metā’: kratko, prolazno uživanje...
Napravio show?!? WTF??!
Zlat to fino unovci na svom Instagramu, a narod se raduje sto ga vidi jos plate da drigi se obogate....
Ja od abbe nisam cuo za poznatu svedsku grupu.
Informisi se papak,imas google
Ukojoj selendri si ti zivio? Ili si jedan od onih turbo-folkera sa izlaufanim Golfom koji mislli da je kralj kad mu stavi turbo-oznaku
Ma j*** i tebe ćaća kad dođe kad u BiH? i na koju utakmicu sa nama i kad progovori u Sarajevskom studiju sto ne napravi koji teren za omladinu Bosne.
Puca nam k*rac za njim.
Zašto bi on trošio SVOJ novac na ovu vukohebinu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AvE IbraKadabraka🙋 💪💪😁