Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odradio bi je ko Alija Sirotanović 3 smjenu!!!!
Cini ti se od faldjija nije nikada nista bilo.Ona bi tebe odradila.
evo joj jos jedna banana :)))
ovakva radi u premier kladionici. ima dobre dojke i malo vecu prdu
jel nevina?
nevina ko pikado
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Svaka joj čast. Ukucate li u google tražilicu(za slike) "Sasha Grey", uvjerit ćete se da je dotična herojina također podržala Daniela Alvesa. :)
covjece k'o iz vulkana bi sperma sikljala.... samo kad bi....
Ja kol'ko vidim ona ne jede bananu ;)
Radio neki frizer u nekom gradu u nekoj drzavi u SAD. Jednog dana mu udje cvjecar u radnju i kad ga je ovaj osisao, cvjecar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne moze primiti novac. Cvjecar ode sav sretan. Sutra kad je frizer dosao na posao, nasao je pred vratima prekrasan buket od 20 cvjetova. Drugog dana mu udje pekar u radnju i kad ga je ovaj osisao, pekar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne moze primiti novac. Pekar ode sav sretan. Sutra kad je frizer dosao na posao, nasao je pred vratima kutiju s 20 krofni. Treceg dana mu udje Mujo u radnju. Kad ga je ovaj osisao, Mujo upita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne moze primiti novac. Mujo ode sav sretan. Sutra kad je frizer dosao na posao, nasao je pred vratima 20 Bosanaca koji cekaju na sisanje.
a volis banane, a?
Samo kako lijepo drzi bananu u ustima.Inace zene su najsretnije kada im kupis banane.
oo sisi
Kako je krenulo,pretvorit cu se u bananu..:D
Debela i ruzna
Pa ja jesam mrsava, nisam kobila. Ova je najmanje 55 kg... Fujjj
Pa ja jesam mrsava, nisam kobila. Ova je najmanje 55 kg... Fujjj
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Larissa Riquelme stavila.
Ova slika je definitivno dvoznačna, ako znate na šta mislim :D
serem vam se u vijest...al ovu sa slike treba dobro "pomazit bananom" :-)
Ova zasluzuje vecu bananu malo. jaoo kako je dobraaa boze
Napisa jučer Aspaa ovaj komentar: 30.04.2014. u 12:20 Kad se momci slikaju s bananama, to je borba protiv rasizma, a kad djevojke isto rade.. Kako se to zove? Odgovor znamo :D smrt diskriminaciji! Slažem se Aspaa.
Stala je ova al uz drugu bananu