Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal koji poznati hrvat da nije iz Bosne I Hercegovine?
Eeee ovakva mi zena treba, ima li ovo u BiH igdje
50% hrvatskog stanovnistva vuče podrijetlo iz BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nista ona uradila nije. Tu su vec majstori spremni za rad, ona samo uletila na foru da se slika i naravno objavi na drustvenim mrezama. Ne puse se te fore vise nigdje ljepotice.
Ma i da nije, izrovila pola metra betona i to kajmak mu skinula samo, već se 3 put uslikala i objavila. Pito bin te ja jaranice da objavis sliku kad ovo sve razbucaš i još šutu izbaciš
Ona je beton
potpuno nebitna zena
U papucama to Sto ti Radis se ne Radi,koga ti foliras majke ti.
Ne znam što zovu te kamenjarce,primitivno je to,pokvareno i prokleto,to treba ugnjetavati ko što je najveći sin naših naroda radio...
Hrvatska hecegovka iz Bosne…i haj ti sad strancu objasni sta je ona…? Lud zbunjenog
Boli stranca q rac sta je ona
Jednostavno, Hrvatica-Hercegovka iz BiH. Kao npr. Hrvatica-Slavonka iz HR. Ili Hrvatica-Ramka iz BiH. Uskopljanka, Posavska, ..itd.
Svi Hrvati su Bosanci
Svi Hrvati su Bosanci jos od bosanskog bana Tvrtka, a njegova povelja je najbolji dokaz za to.
Kao i sto su Dalmatinci i Slavonci Hrvati
Top zena ❤
Sad joj ta tane do suza!
Maaa haaajde bogati, mi ostale kraljice koje odradimo osmicu, imamo kuci kucne pomocnice koje nam peru prozore, peglaju odjecu i obavljaju ostale smrtnicke obaveze.
odlicne noge. Ali kad su sise u pitanju, Kolinda kad kreci je najjaca.
Postujem sve I svakog. Ako hoces budi sta zelis. Ali ljudi Rodjeni u BiH, izjasnjavati se kao Hrvati, Srbi, ili Turci pal I, nikad my nece biti jasno. Ali eto!
Bravo mala, pravo zenako celjade. Ova te nece raskuciti.