Poput grčke boginje
18

Holivudski glumac na setu sa šminkom na licu, u haljini i na štiklama: Možete li ga prepoznati?

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Holivudski glumac Shia LaBeouf je gotovo neprepoznatljiv u svom posljednjem glumačkom angažmanu, a snimljen je na setu sa znatnom količinom šminke na licu dok je nosio haljinu i štikle.

Ranije ove sedmice, 36-godišnji glumac Shia LaBeouf primijećen je u bijeloj haljini koja je sparena sa zlatnim dodacima dok je snimao scene za film Francisa Forda Coppole "Megalopolis" u Atlanti.

Lepršavi bijeli komad odjeće upotpunjen je zlatnim korzetom i usklađenim visokim štiklama. Izgled je bio obogaćen kostimskim nakitom i malom zlatnom torbicom, a njegovi kovrdžavi pramenove bile su uvučeni ispod zlatnog ukrasa na glavi.

Na fotografijama je LaBeouf imao puno šminke, uključujući iscrtane obrve i crni lak za nokte. Shia je u ovom izdanju bio potpuno neprepoznatljiv, a podsjećao je na grčku boginju dok je snimao na ulicama Atlante.

Film "Megalopolis" koji će koštati 100 miliona dolara prati arhitektu koji želi obnoviti utopijski New York nakon razorne katastrofe, prema IMDb -u .

U njemu također glume Adam Driver, Forest Whitaker i Nathalie Emmanuel iz "Igre prijestolja" uz Jona Voighta, Laurencea Fishburna, Taliju Shire, Jasona Schwartzmana, Grace Vanderwaal, Kathryn Hunter, Aubrey Plazu, Madeleine Gardellu, James Remar, DB Sweeney, Chloe Fineman, Isabelle Kusman i Bailey Ives.

Detalji o LaBeoufovoj ulozi čuvaju se u tajnosti, a datum izlaska filma još nije otkriven.