Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupleraj i samo vijesti o kupleraju nasminkanom kao glamur
Kako sam se nadala, dobro sam se udala.
EVO DA GA JA ZAPRDIM HANI 24 CM GARANTUJEM ZIVOTOM DA CE ZANJET,SAMO STO CE JOJ OCI ISPAST KO FILDZNI. HANA,JAVI SE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uopste nije neprimjeren komentar. Suknula joj ga kulturno.
Sta da ne mozes imati djecu ono pitam ?!!! Zasto uzimamo za pravo sebi previse da komentarisemo i ulazimo u neciji odabir i da ima sansu imati djecu
Molim? Zena zeni ovakav komentar ne smije napisati. Ovo je dno. Nikad ne znas ko ima kakvu bol. Ja sam dugo bila bez djeteta, znam koliko mi je bilo drago vidjeti tudju djecu, ali zal sto nemam sopstvenu. Ovo je noz u ranu.
Odvratno je takvo nešto bilo kome reći, bez obzira. Dijete nije kifla da ga u pekari kupiš.
Dijete u rukama jeste život a ne koktel. Bez da je poznavala Hanino zdravstveno stanje žena nije ništa loše napisala. Borba sa neplodnoscu...Niko ne zna kako je to bolno iskustvo dok ga ne iskusi.
Koga boli, da Bog da bila gladna rospija!
Odavno bolji komentar nisam čuo.... A evo objasniti ću ja i haaani i haaaninim... Ona tj haaana, polugola ili i više od pola, drži piće u ruci i promovira alkohol koji je uništio i uništava milione porodica i zdravo društvo u cjelini... A čestite žene drže djecu u naručju i odgajaju ih i čuvaju svoje porodice koje su osnova svakog zdravog društva...
kakvo god mišljenje o njoj,tačnije nikakvo, imali ovo prelazi granice vrijeđanja obzirom da žena ima problem sa trudnoćom
Ali sa pićem nema...
Nema problem sa alkoholom, dernecenjem i nezdravim zivotom, ali ima neki privatni problem koji objavljuje javno i sad treba paziti sta reci. Napisala si javno, znaci ocekujes komentare. Dobila si pismen i ispravan komentar i u cemu je problem.
Allah je uputio!
Boginja!
Koji kreten moraš biti da nekome ko nema dijete tako napišeš, pravi papnluk.
Na jednoj strani javne objave kako se patis i sta si sve prosla da dobijes dijete sto je potpuno privatna stvar. Dakle izlozis svu svoju privatnost i onda alkohol kasnije sto ne pomaze nimalo. I kad neko na sve to javno, javno napise da to dvoje ne skupa onda hajka. Odvratno.
Pazi klixa "zgrozila"? A sta je to grozno napisala. I ovaj klix vode neke spodobe.
Hana popuni kad nema Seve i Nine,podzehkad.
KONJ.
Hana ako budes citala ovaj komentar, a procitaces posto si napacena eto...
Evo apel za kliks.. Mene zivo zanima ako moze jedan clanak " Ko je ova Hana?" Jedan clanak kao Biografija, rodjenje, roditelji, skola, zanimanje.. kao na wikiju.. Evo ja cu platiti koliko kosta to.. pa da znamo. Mora da je u rangu sa Radetom Serbedzijom ili Oliverom Dragojevicem.. druge nema.
Nemoj matere ti više članaka o haaani i haaaninim... Daj nam članke o normalnim ljudima koji su čestiti i imaju čestite porodice... Dosta je više ludaka ovih i perverznjaka i previše... Koja lobotomija moraš biti da se slikaješ gol i polugol i objavljuješ to u javnosti... Svi ste vi luđaci i više od toga...
Ne vidim uopste sta je zena lose napisala. Nekome je puno bitnije imati djecu i provoditi vrijeme sa njima, a nekome koktel u ruke i provod. Da je bogdom vise ovakvih zena koje imaju normalne prioritete, ne samo zena nego i muskaraca, bili bi malo normalniji.
Ne znam jesi li čuo za opciju da i žene s djecom ponekad izađu s prijateljicama na piće, da se opuste i odmore. Nema to nikakve veze s "normalnim" prioritetima.