Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Hana, tebe nije Dretelj ili Heliodrom kacijo inace bi drugacije pricala. A sta ocekivati od "influenserke"
Hanu nije kacio ni Dretelj ni Heliodrom ali je zato kacio Nihko Sandzaklija,kacio uzduz i poprijeko te placao Hanicu uredno,jelde Hanci šic šic?Nihko koji je osudjen za zlocine nad Hrvatima Srednje Bosne,cisto da znaju ovi u Croatia koji vole opet najljepsu konjoglavu.
oj halida vidi sta si rodila🐎
Gledam je neki dan na instagram sturila se da se slika sa Anastasijom Ražnatović, jadna majko... Stid me i stid me naših ljudi kako nimalo ponosa i dostojanstva nemaju!!!
Po kojem osnovu je dobila drzavljanstvo?
hvali more (bosnu) drz se kraja (hrvatska) kao i puno njih zakletih sarajlija
Tako je Hana, ti hodas po svojoj zemlji. Hrvatska je druga domovina Bosnjaka Muslimana. Dali smo rijeke nase plemicke krvi da bi ti danas mogla da tamo hodas. Samo da se jos ubaci nas clan predsjednistva u Cro. Ti ili Dzeko sasvim je svejedno. Stop katolickoj majorizaciji muslimana u Cro!
Lako je protiv Hane,ustajte protiv političara,uzimaju vas lopatom,jebu,usi zavrnu,koje pizde,Hana opet najljepsa❤❤
Sasvim logično da se poslije ogromne količine Hrvatske sperme koju je progutala osjeća kao Hrvatica
Boze zdravlja, za pamet joj je kasno...
Hana zvana primitivizam na nivou
Više nam smeta Hana koju ne plaćamo i ne moramo da slušamo, nego ovi koji nas jašu decenijama, skupo ih plaćamo i moramo da ih slušamo.
Samo to što ona ima želju i potrebu ovakvo što komentarisati, govori o njoj mnogo više nego što bi ona sama ikada mogla verbalno sročiti. Zato što ovakav neko ima sljedbenike jeste odgovor na to zašto smo kao društvo u 2022.daleko od emancipacije, a živimo rijalitije. Od nje ni ne treba očekivati da to spozna.
Ti si niko i nista i ne znam zasto uopste pisu o tebi vazna si kao Dodik i kompanija
Samo komentare da pogledam.
Kviz pitanje/-a 😂: U Hrvatskoj svi građani koji imaju hrvatsko državljanstvo su naravno Hrvati. Kako u Hrvatskoj žive građani katoličke, pravoslavne, islamske vjeroispovijesti, pa Jevreji, Romi, ateisti itd i svi imaju hrvatsko državljanstvo, pitanje je šta znači pojam "Hrvat" u bh zakonima i u BIH?! Da li su to osobe isključivo katoličke vjeroispovijesti ili taj "Hrvat" u bh zakonima može biti i pripadnik islamske vjeroispovijesti ili pravoslavne ili Jevrej ili Rom ili...
Ako ne, zašto se razlikuju Hrvat iz Hrvatske i Hrvat iz BIH?! Naime onaj iz Hrvatske može biti bilo koje vjeroispovijesti, a pojam "Hrvat" u BIH je rezervisan samo za bh katolike?! Ili je nekada (1991.) neko mislio/želio da će Hrvatska imati 100% građana sa katoličkom vjeroispovijesti, pa otuda od Dejtona u BIH svi bh Hrvati su kao "naravno katolici"?
Bilo kako bilo, meni sve to izgleda prilično glupo i zamorno i vidi se da je ideja tog ludila potekla od ne baš inteligentnih osoba... Ili je drugima "odmah sve jasno"🤣🤣🤣🤣 I samo činjenice i argumente u odgovorima, moliću lijepo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klasična glupača bez grama mozga
samo ima dobre noge i nista vise.
Hankos kraljica bila i ostala...vodi svoj zivot..