Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci, a ne dobiti ban...
Koliki mazohista moras biti da uplatis clanak da bi gledao kako te pljuju. Brate, ovo su ozbiljne dijagnoze.
Ja ne znam da li je samo do mene, ali nekako mi jadno izgledaju ove fotke sa ovim kopiranim dolarima i razbacivanjem istih okolo.
kako nece bit jadno ofira se raja nije ni svjesna koliko se obruka al štaš
I da, zaista me interesuje kako Sarajlije vide njen zadnji komentar: "I tako je dosao dasak svjetskih metropola u Sarajevo... Da nije mene cekao bi moj grad na to barem jos 20 godina." Go!
Znam da na gledanosti i komentarima zaradjuje, ali nebitno. Ne moze ona biti toliko ravnodusna prema ovakvim komentarima pa da je kraljica svijeta. Ova rubrika komentara je realnost, a njeni profili su njenom rukom usminkani, da je dosadno.
Kobila tek potkovana.Baca novac,a i sami se gosti haman cudu cude. A sad polahko,u stalu.
A hanu mnogo zaboli patka za vase pogane jezike
Ipak najcitanije , realno seremo pa lizemo
au ovo mi nije trebalo u zivotu da pogledam ove slikee
Koga boli dupe?! Ko je ona?
Ahahahahahhahgdhdhdhhdhd
Ovo je toliki primitivazam da nemam rijeci. Molim novinarku da sljedeci put pokusa pronaci neku bolju temu. Zasto vrijedjate i ponizavate citatelje ovakvim budalastinama?
Istinska Boginja kojoj se klanjam!
Nikad nije bila lijepa, pa ni doradjenja😒. Popularna da ali lijepa ne.
Bas bih voljela znati koliko vam Hana plati po clanku. Pa kako vas nije sramota nazivati se novinarima? Vi ste obicne uvlaciguze.
Ajd što se hana previja pored kamerom al‘ ova plavuša kratke kose slomi se da postigne iste poteze 🤣🤣🤣
Jaka isk 😵‍💫😂
Zivot na silu a sve zarad lajkova, neka vam Allah dž.š oprosti.
Ma zveknuo bih ja nju,pusti ti to...