Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ova ubleha podrzava vakcine odma znas da nesto nije u redu
Bravo Hana, ali haj ti objasni st_ci da srbijanski i ostali antivakseri na You Tubu nisu pametniji od cijelog svijeta. Ali sad ce ljubomorne Bosnje da laju na zenu.
Konjske vakcine još nisu na tržištu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zeno koji si ti faktor da nagovaras ljude na vakcinaciju, valjda je to slobodan izbor. Nikad mi nece biti jasno zasto se njoj daje ovoliki medijski prostor i koja je to ona licnost, zanimanje influenserka moS mislit. A bjezi maloumnice jedna.
Nju samo treba vakcinisati u pak_s, i to sa kesom na glavi.
tacno👌
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Oni koji su i razmisljali da se vakcinisu odustat ce zbog nje...
Svako ima pravo da bira ko hoce neka se vakcinise ko nece ne mora. Ako si vakcinisan ne znaci da neces sobiti koronu mozda su ti manje posljedice ali isto tako i ti siris virus tako da… svi neka rade sta zele
Vrati Hana konju glavu...
E nam reference za bilo sta u životu 😂😂😂
Iako si vakcinisan opet moras imati taze PCR test kada putujes u vecinu zemalja svijeta, cemu onda vakcine?
Lako je njoj.Mislim, ne znam koliko konjske vakcine koštaju, ali potražnja sigurno nije velika.
Konjoglava ofajla i jaranica Arkanove kcerke
Ova podrzava muske vakcine od ranih tinejdzerskih dana. Primila je sve sta se primiti moze 🤷‍♂️😁
Kako ce mi biti uzor neko ko je prije desetak godina pijancio i drogirao se po lokalnim sarajevskim kafanama i sad bi ona fol da nas prosvjetli da se vakcinisemo, halo curo bez zanimanja ko si da bilo sta kazes, jedino zanimanje sponzorusa
hana i pored fotosopa izgledas ko da te poplava donijela, jednom rjecju uzas
marš
Joj sta je ne volim. Influenserica hahahaha Ali nazalost u pravu je. Nivo obrazovanja na Balkanu se drasticno snizio. Ne mogu da vjerujem da ljudi vise vjeruju fb i ig teorijama zavjere nego klinickim studijama (koje naravno ni ne citaju, lakse je scrolat). Ona je amijurija ali su anti vaxeri ‘white trash’.
Ispade ona pametnija od glupandera sa klixa!
O Hana ti moralna vertikali, treba takve slušati kada budemo htjeli u ponor.
U pravu je btw. Nema se tu sta raspravljati sa ludjacima lol.