Napali je u komentarima
727

Hana digla prašinu zbog stava o vakcinama: "Primitivizam Balkana u par sekundi"

I.B.
Instagram/ Hana Hadžiavdagić
Instagram/ Hana Hadžiavdagić
Hana Hadžiavdagić poznata je po tome što nema "dlake na jeziku", a sada je ponovo digla prašinu u javnosti zbog stava o vakcinaciji.

Instagram profil gdje je prati blizu 700 hiljada pratitelja, svakodnevno obogaćuje raznim sadržajima, a da nakon nekih ispadne skandal, nije nepoznato.

Ovaj put Hana se dotakla škakljive teme. Naravno, riječ je o vakcinaciji.

Jedna od naših najpoznatijih influenserki koja već dugi niz godina živi u Zagrebu, mišljenja je da je vrijeme da se vratimo starom životu te da se svi trebamo podvrgnuti vakcinaciji.

Screenshot/Hana Hadžiavdagić
Screenshot/Hana Hadžiavdagić

"Nije vrijeme za nove mjere.. Vrijeme je za cijepljenje! NE PAMETUJTE, želim stari život", napisala je Hana i dodala da apelira da se uvedu obavezne covid-potvrde.

Da ne planira odustati, Hana je dokazala i komentarišući objavu u kojoj se vodila rasprava o aktuelnoj temi.

"Da naravno, svako normalan bi se trebao vakcinisati i ne znam čemu više rasprave", napisala je i izazvala lavinu komentara.

Među nekolicinom njih koji su se složili s Hanom, bilo je puno više onih koji ne dijele njeno mišljenje.

Screenshot/Hana Hadžiavdagić
Screenshot/Hana Hadžiavdagić

"Po čemu to vi smatrate da ste normalni, a ovi što se ne vakcinišu nenormalni", "Koliko te plaćaju za ta sr*nja, pošto iskačeš na statusima o cijepljenju k'o iz paštete", "Neka, meni se živi još", "Ne izgledate mi kao normalna osoba", "Nikad nećemo primiti vakcinu, nikad", samo su neki od komentara pobješnjelih osoba.