Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOŽE LEWIS, PORSCHE LAGANO,, AJ JBT
u ponedjeljak nije bio 29.juli, vec 29. juni
nisam ja kokuz ni balkanski krkan vec uskoro aBd magistar. I samo kazem sta je istina. Ovu nicole ne bih ni pozelio pored toliko lijepih djevojaka na ulici... :)
hare kokuzu ko tebi je i ljeti hladno bar si pravi jebac
joj,fakat se samo na Blakanu jadnom ovako psuje,joj gadi mi se fakat,daj se malo civilizuj
jeb* ga on ima para i kupuje sta on hoce a ko je tebi kriv sto nemas para za Porsche
isti je Thierry Henry :D
gadna je pravo. izoperirana
je imam bolju pi..ku u mahali i ja je \"odrzavam\" a nisam joj nista kupio :) :D
Ali cuj \"Nicole je oduvijek željela Porsche i Lewis je smatrao da je to prikladan dar za njen rođendan\"... isto ko\' da ona nema love da sebi kupi Porschea, pa jadna sanja o njemu... pa zaradjuje vise od ovog hajvana.
ee hare zato ne ghuzis nicole :P haha
pa mora joj kupiti porsche jer ce ga inace ostaviti ;) vidite da mu je i kosa pocela opadati, najvjerovatnije zbog briga koje ima jer je ove godine totalni kurton na stazi, a garant mu se ni cuna vise ne dize od stresa, i ovo je samo jedan ocajan pokusaj da je zadrzi kod sebe jer zna dobro koliko je sati. jako los potez.. dajem im jos pola godine i bice to jos jedna lijepa prica za mahalske tabloide ;)
ti si tipicni balkanski krkan, seljober
dok ljudi umiru od gladi oni se razbacuju
Mozda joj je zlatna;)