Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako je Halid zrtva prevare ako ga niko nije prevario? Prevareni su ljudi koji su vidjeli oglase. Malo ukljuciti mozak.
Prevaren je tako što je iskorišten njegov lik bez njegovog znanja u komercijalne svrhe. Isto što bi i ti bio prevaren da nađeš svoju sliku na tableta protiv impotencije. Malo uključiti mozak.
Hajvane, niko ga nije prevario nego je iskoristio njegovu sliku, a to je nesto sasvim drugo. To nije prevara njega licno nego iskoristavanje njegovog lika. Nesto kao autorska prava, to nije prevara glupko. Prevara je zna se ako tebe licno neko prevari, a Halida niko nije prevario ni u kom obliku i ne pravi se pametan nemas sta ukljuciti.
Ko bi reko cuda da se dese, da soda dijabitis odnese, i da secer vrati na 4 mmol/L, to zivote moj. Halide evo i textualna podloga., ja castim.
Pa reklamirao si korona boce po trznim centrima ,valjda neko misli da bi ti i ova reklama stajala...
Jedna gitara i soda bikarbona reci ce svima reci ce svimaaa...
Prve četri tone sode otišlo na zapad
ovo ko ne vidi da je photoshop i treba da pije sodu
Nije Halidaga spao na niske grane da reklamira sodu bikarbonu, to ti je ko s konja na magarca, da reklamiras nesto sto je efikasno i nadasve eutanizirajuce i sigurno, renomiranih svjetskih eugenicarskih kuca uz parolu odosmo u helac i da sad sjednes na magarca, fol soda bikarbona. A opet nikad ne znas, ono je bio otrov, a bikarbona je lijek, mozda je griznja savjest!
A niko ga onomad nije zloupotrijebio za reklamiranje genske terapije?🧐
Klix nezna ni da prepiše...nije HITNA POMOĆ NEGO PRVA POMOĆ...🤣🤣🤣
Nije NEZNA nego NE ZNA
U sve se halid upusta