Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini sam rahat izgleda ni facebook ni instagram ni twitter ni tiktok racun nemam uopste, samo Viber i WhatsApp....
I klix :)
Klix idem na www. Nisam skinuo aplikaciju jer mi je svejedno isti khurac ovako ili onako...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jako nam je bitno jeli ti profil hakovan
Jel ovaj Hamidović Rom?
Bitan si ko golub na grani
Frenki, podrska!
jest munaficima krivo što je Frenki doš'o tobe 😂😂😂
Najjače kad im "hakuju" profil a password 0-9
Franki nadi posao I kad nades posao pitaj gazdu da li moze primiti edu majku
Koliko moras biti debilan da ti netko hakira FB profil. Cisto sumnjam da je toliko debilan, nego je stvar paznje. Ako si glup fb ce biti lako hakiran, ako imas i malo savjesti fb je nesto najteze za hakirati. Ne kosta djaba 10 000€ usluga hakiranja fb profila. Cisti blam, od strane propalog repera kojem treba malo vise medijske paznje.
Lako je tebi pričati kada nisi hakerima interesna sfera.Što je debil? Gdje si to čuo da usluga hakiranja FB košta 10K evra? Hahaha Pojma ti nemaš realno .FB se "lako" hakira pogotovo onome čiji je pw bez specijalnog karaktera a ima i drugi milion mogućnost vidjeti ranjivost i exploatisati...itd Hakiranje je mnogo širi pojam
Jebote sta ce mo sada
strašna i veoma bitna objava
Klix je islamofobni portal 🐒
Provaljen jesam sebi to uradio zbog marketinga nek mu bude bivsi narkoman ljeceni alkoholicar i profesionalni BH Klošar
"Možda ih zadržim kao administrator." ??? Koji si ti ku..v admin kad su ti upravo hakovali profil??? Sta ljudi nece uraditi za malo medijske paznje. Ali da smo se zabrinuli jesmo, sto jes' jes'. Pa zar takvom adminu da se ovo desi.
Nasao sabura, jos Maajka da se razvede od one svoje Jevrejke i pronadje lek za anksioznost :)