Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDINO DA DODJE U SARAJEVO DA ZIVI, SIGURNO JE NECEMO PUSTITI DA BUDE GLADNA I NACICEMO JOJ SMESTSJ, TO SMO MI BOSANCI!!!
Zivis u zabludi, Caco je bio kriminalac osudjen kod svih Bosnjaka, ubijao je i Bosnjake i Srbe, na Kazanima ima i Bosnjaka. Isto kao i kod vas Srba gdje je bilo bezbroj ratnih kriminalaca
Sta covjek doceka,glumac,skolovan,u normalnom vremenu cjenjen,spane u ovim lopovskim drzavama na kanticu za grah,a kriminalci i nikogovici,prijasnje nistarije vozaju BMW,Mercedese,nikog nije briga za propast i ljudi i drustva.Ko se ovome cemeru nadao,ni u snovima nebi pomislio na nesto ovako strasno.
Nazalost,pita starost gdje je bila mladost...
Nažalost pita te starost što si ostao u ovoj zemlji
Fino je gladovati, barem nemas problema sa kilama.
Bila nekad zgodna treba
Ja sam kaze gradsko dijete. Odete da zivite na selo, ima posla ali nema gladi ;).
Neka Deen prima pare to je najvažnije. Ne bi on prosio hranu nego bi je na usnenom ispitu zaradio...
Tuga.
Zar tamo nije prosperitet i dobrostanje? Beograd na vodi ovo ono
Fuj sramota da covjek u 21 vijeku gladuje , akademski obrazovan . Zamisli kvazi drzava i gova..na
Eh koliko je samo Hrvatska ispred Srbije i Bosne.
Jako mi je zao cuti ovakve sudbine. Ne bih volio da bilo ko dodje u ovu situaciju. No postoji izlaz. Tolika su polja slobodna, livade, sume - uzmes 4 ovce i za 4 godine imas stado od kojeg mozes hraniti 5 sela. Nije sramota raditi taj posao i bolje to nego biti gladan.
BusuladzicevFes,dobro bi bilo da je cacan naletio i na tebe,zbog tvog komentara o Halidu i braci Matic,sram te bilo ,nebi bilo nikakve stete,jedan gad manje.
jednostavno...strašno
Srbija je kanalizacija od države.
eto nek je bosna sredjena drzava!
Bosna se bori protiv cijelog svijeta za svoju državnost.Rusija.Amerika i kurwa Europa plus domaći izdajnici,peta kolona i dva naroda koja rovare u korist susjednih država.Dobra je Bosna.