Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo je kako sve kazu da ih pratio do kreveta pa onda dolazi do silovanja, ovu je vozio kuci, ona neka mu dosla u sobu i sve tako. u stvari sve ste ga pustile u nadi da ce vam to pogurati karijeru jer ste drolje, nekoj je pomogao nekoj nije.
Otišao Mujo na službeni put i za to vrijeme ga Fata varala. Svaki put kad ga je prevarila ubacila je zrno graha u kartonsku kutiju koju je držala ispod kreveta. Kad se Mujo vratio s puta nađe tu kutiju, a u njoj tri zrna graha i 20 maraka. Pita on nju: 'Fato, što ti je ovo?' - 'Pa eto, svaki put kad sam te prevarila, ja sam ubacila zrno graha.' 'Broji Mujo i kaže: 'Pa dobro, samo tri? A što je ovih 20 maraka?' - 'Pa svaki put kad se nakupila kila, ja sam prodala!'
lik je po**bao sve najbolje koke holivuda
ovaj čovjek k'o da ima 100 penisa....
*King Kong Trokur 😬😂
Ova je i u Sopranosima glumila kuravu koju je Tony taslacio , izgleda ta njena uloga u seriji nije daleko od one u stvarnom zivotu .
Ko o cemu - kurva o postenju
Hoce da naplati picu i sjetila se nakon 25 godina
koga je ova glumila u sopranosima ?ovaj je zajebao i ron jeremya!
eeee imali ko mene da siluje da postanem Olivudski glumac i da mi plati odštetu
Al se ove glumice i glumci samo siluju..
1992 znas li ti kad je to bilo i sad kao pricas putaaa
Ovi se samo siluju tamo