Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesno!!
KAKVISTE ZAISTA STE MOGLI SAMO NAPRAVITI PSICE. DA JE OVO VJENCANJE NAPRAVLJENO NA BLISKOM ISTOKU SVE J.E.B.E.N.E. ORGANIZACIJE ZA ZASTITU ZENA BI SE DIGLE, ALI SADA, POSTO JE U U..R.A.N.O.J. AMERICI TO JE NORMALNO.
ovo je potpuno u redu, i nas Profet je ozenio jos mladju u ovim godinama !!!!
NEVINA KRALJU, NEVINA!
Ljubav ne broji godine,al zato broji moja stara xD
pa i on mi na ovoj slici izgleda mladji od 51. na ovoj slici mi izgledaju tu negdje. mala, nebitno sto joj je 16, avion. godine ne moraju da znace nista.
Bas tako @a Da su slucajno muslici svjetski mediji bi napravili hampu o iskoristavanju zena ... kakvo licemjerje!
E, ako je njoj 16, meni je 25. Nema šanse. Pogledaj je kako izgleda. Tijelo možda, ali faca je za oko 20-tak godina starosti. A, ako joj je stvarno 16, onda izgleda izuzetno starmalo.
djevicaaaaaaa ahahahaa
ne da joj otac moze biti nego i djed haman 40 godina stariji od nje
Pa ovaj majmun moze njoj biti otac. Americki idijotizam
I tata bi sine...
american dream