Ljubav nema granica?
0

Glumac Doug Hutchinson oženio 16-godišnjakinju

Sarajevo-x.com
Kažu da su godine samo broj kada je u pitanju ljubav, a to najbolje mogu potvrditi glumac Doug Anthony Hutchinson i njegova mladenka Courtney Alexis Stodden.

Hutchinson (51), koji je najpoznatiji po ulozi u filmu "Zelena milja" sa Tomom Hanksom, oženio se prošli mjesec country pjevačicom u usponu. I ništa ne bi bilo sporno da Courtney nema tek 16 godina.

Par se vjenčao u Las Vegasu, a ponosni glumac je slike sa vjenčanja stavio na svoju web stranicu i pohvalio se da se vjenčao sa Courtney.

"Gospodin i gospođa Hutchinson sretni su i žive u svom domu u Hollywoodu sa psićima Everette i Tunom", napisao je glumac.

Otkako su se vjenačli, televizijska zvijezda i njegova supruga tinejdžerica u javnosti se pravdaju rječima: "Svjesni smo da velika razlika u godinama izaziva kontroverze, ali veoma smo zaljubljeni i želimo svima poručiti da je prava ljubav bezvremena".

Zakon u Las Vegasu ne dozvoljava stupanje u brak prije 18. godine, međutim uz roditeljski pristanak to je moguće učniti i sa 16.

Courtneyina majka potvrdila da je su ona i njen suprug dali pristanak te da podržavaju brak.

"Doug je predivan čovjek i volimo ga. Courtney je bila djevica kad se udala za Douga. Ona je dobra kršćanka", stala je odbranu svoje kćerke Krista Stodden.