Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlaksa fora zenama kako doci do para ;)
Kako nijedna ne tuzi nekog iz komunalnog
Znači, ovakvi bi clanci mogli da sluze za identifikaciju potencijalnih silovatelja i nedvojbenih kretena - samo zabilježiti ove branitelje i "logicare" ciji au argumenti SAMA JE TRAZILA
kako se lik sjeba u životu... htio hebati ono što mu se nije dalo (muško, žensko, dijete) i onda otišao putinu.. odvratan lik...
"rekavši da ju je Depardieu dva puta silovao u svojoj vili u Parizu." Izgleda joj se prvi put svidilo pa ponovo došla kod njega u vilu.
Da nema love niko ga nebi prijavio
Ma žene hoće one pare i slavu! Što se odmah nisu javile nego čekale sve do sad? On je lijep, bogat i slavan, može imati koju god poželi, ne mora on napastvovati žene! (I drugi izgovori kakvim ljudi, pogotovo muškarci, pravdaju optužene.)
cek da se ja sjetim ko me je silovao ,a da ima love ovoliko....:))
Ovo je postao trend nažalost, niko njih nije silovao sve su one same dolazile na jebanje .
Nemoj ih obelixe
znači najogavniji od ogavnih glumaca, i sada će armija kliks boraca za prava perverznjaka da ga brani i osramljuje žene
haha, sad se slucajno sjetile, a dosad nisu😁😁😁