Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pozovete ljude koje boli k za moral, da vam zive u zemlji i onda se bunite..
Kakva ološ priča o moralu ebo te led
O ne vide joj se ramena, strašno
Najpoganiji, najlicemjerniji, najprljaviji narid na svijetu su ovi Arapi !!!! Sve ko fol neki moral, vjera, zakoni, a u praksi zive potpuno suprotno !!! Fuj !!! Bagra obična, dzabe im sve pare i bogatstvo , kad su zaostala i primitivna stoka !!!
Ovi arapi su cudo, satro protiv golotinje...a istovrrmeno orgijaju sa influencerkama, urimiraju po njima, guraju im predmete u vagine, tjeraju da jedu izmet...
Cuj vrijedja ih golotinja hjoj da me oce neko tako uvrijedit
Pravila su tu samo za obični narod!
Kada Saudijci prihvate golotinju tad ce i potonut.
Licemjeri bi svi rado prihvatili da je bičiju…
Istina, zato postoje pravila i nacin zivota kojima se mogucnost tog bicevanje svodi na minimum. Zasto ne shvatate da muslimani imaju seksulani nagon koji kontrolisu da se svijet ne bih pretvorio u jedan veliki festival.
Realni ... Kako oni to kontrolisu seksualni nagon, kada imaju po 7 zena, svaka za po jedan dan...