Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odes kupis kolu. Kazu podrzavas Izrael. Odes na koncert kazu tebi do pjesme dok ginu u Gazi. Odes posjetiš rodbinu u Berlinu. Kažu što ćeš tamo Njemačka podržava Izrael. Pogledaš američki film kažu ne treba to gledat to je američka produkcija oni podržavaju Izrael još ako je neki od glumaca Jevrej nema ti spasa. Mene duša zaboli za svim tim žrtvama tamo i volio bi da stane rat iste sekunde al stvarno pretjeruju sa tom Gazom više.
prelijepa, sve ima a 4 djece rodila. A ove naše žene od karijera jedva po jedno. Ali kad bolje razmislim i bolje je da izumremo
nije ona glumica, ona je samo lik u filmovima
Bruka od zenskog roda.Niti jedan njen film nisam pogledao, a ni moja djeca.
Bas neku odvratnu njusku ima i bolestan pogled, ko da je djavo usao u nju. Prava cionistkinja
ne rise
Pravo u usta ti
Ova ženska je neviđeno zlo