Izraelska glumica
228

Gal Gadot otkrila da je imala tešku trudnoću, fanovi joj pišu: Zamisli kako je Palestinkama

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumica Gal Gadot, najpoznatija po ulozi u filmu "Wonder Women", otkrila je da je rodila četvrto dijete, a trudnoću je skrivala od javnosti.
Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj pozira sa kćerkicom. "Djevojčice moja slatka, dobrodošla. Trudnoća nije bila laka i izdržali smo je. Donijela si toliko svjetla u naše živote, opravdavajući svoje ime, Ori, što na hebrejskom znači 'moje svjetlo'. Srca su nam puna zahvalnosti. Dobrodošla u kuću djevojaka. I tata je prilično cool", napisala je u opisu objave.

Mnoge je šokirala ova fotografija jer niko nije znao da je trudna, a neki su iskoristili ovu priliku da podsjete na stradanje žena, majki, djece i trudnica U Palestini.

"Sigurna sam da trudne palestinske žene u Gazi imaju puno težu trudnoću nego što si ti imala", Sada zamisli da je tvoja beba rođena u Palestini", pisali su joj praatitelji.

Gal je u braku od 2008. godine s izraelskim producentom Yaronom Versanom (42) s kojim je ranije dobila tri kćeri, Almu (12), Mayu (6) i Daniellu (2).

Podsjećamo, glumica koja je prošle godine proglašena i jednom od najljepših žena svijeta, krajem prošle godine našla se na udaru kritika zato što podržava Izrael.

Naime, Gal je u novembru najavila da će u Los Angelesu i New Yorku organizovati prikazivanje 47-minutnog propagandnog videa koji je pripremila izraelska vojska. Gadot je u izraelskim oružanim snagama služila dvije godine, kao što se traži od svih mladih Izraelaca, prije nego što je ušla u svijet showbiznisa.