Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Di ovakvi rastu....:D Na Balkanu zasigurno ne :D
@pascal Istina...nase dame vole ,,zablistati''....:)))))
moje dame, vi na žalost u većini slučajeva gledate na pogrešnu stranu što se tiče dečkih :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
pravi porodicni covjek
@noridcm cuckold je kad ti neko zenu guzi, a ti drkas na to. A to u stvarnosti obicno nisu likovi koji rade "zenske" poslove, nego zajebane muskarcine
Kod nas ovakve zovu "Papučari".
Radije bi da mi neki 'mubarek' isilovac tupim nozem glavu odreze nego da budem ovaj covjek i da zivim njegov zivot.
@šta ima ba? Zasto mislis da ja bilo koga zlostavljam? Ja sam jedan od onih mirni ljudi sto tiho svijetom hode i nikome zlo ne cine - ako ne moraju.
@Bivsi Sta fali njegovom zivotu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eh sad kad ne bude umorna sad će skakat sa burgije na burgiju od energije moj fredi
Hormonski imbalans, bolesnici
Naši Bošnjaci bi trebali imati uzor u Muhamedu a.s., u svemu, pa tako i u obavljanju kućanskih poslova. Poslanik, s.a.v.s., bio je poznat po tome što je pomagao svojim ženama u kućanskim poslovima. Aiši r.a. je postavljeno pitanje: "Šta je Poslanik, mir i blagoslovi Božiji neka su sa njim, radio u kući"? Ona je odgovorila: "Ponašao se kao običan čovjek Krpio bi svoju obuću i odjeću, , muzao ovcu i radio ono što čovjek radi u kući, a kada bi nastupilo vrijeme namaza odlazio je u džamiju".
@Female Sa O tome ja pricam,zao mi je sto se tako osjecas. Zasto bismo mi radile i na poslu i u kuci a imamo isto obrazovanje kao i oni. Draga moja ne ubijaj se toliko,preskoci koje peglanje ili usisavanje,vidjet ces bit ce efekta. Sad sam ljuta,jbt nepravdu! @Zauvijek tvoj Nisi pogodio,sorry. Nisam glupa da si dam nick slican imenu. Bas te muci moje ime izgleda. I zasto mi ne izadje post kad citiram nekog nego moram ovako obiljezavat?
Rekoh ja skoro da je Maca najbolje opisao nase "muskarcine". Sogan dolma neslana,nedovoljno hljeba,mlaka voda"...
Covjek zna znanje...... pametan. :-)
@ZauvijekTvoj Pa naravno, ali opet sve uzajamno, ne treba to ni da se koristi, nego onako kako, kad, ko,, sta stigne, ili pak u drustvu nasladje. ;-)
@ZauvijekTvoj E pa sad, to je od zene do zene, ja recimo volim vise da povucem i da sam korisnija, ali ako se ponudi sam, pa uradi i da se ne kaze, e tu se bude jako zahvalan. ;-) A kad ona kaze haj nam ovo ili ono, ti fino kazes moze, zajedno cemo, bit ce nam zanimljivije hahahahah ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Osijedio frajko da ne povjeruje covjek kako vrijeme leti. A Buffy i dalje standardno dobra i sexy.
E moj Fredinu, svako bi bio sretan da je oženio Buffy.
@Amna91 Ta žena je izbola stotine i stotine vampira, zaslužila je da ohane malo.
gledam ove muskarcine dole u komentarima koji kazu da je papucar. zasto je covjek papucar? zato sto voli kuhati, zato sto voli svoju zenu i djecu. bas mi nije jasno zasto je papucar. sta je to po vama pravi muskarac a da nije papucar? zena treba da radi sve, kuha, pere cuva djecu, miluje muza, donosi pivo, i jos na kraju veceri da donese lavor sa mlakom vodom i da istrlja tabane tom muskarcini. jeli to pravi muskarac? i da zaboravio sam, i da joj na kraju dana opaloi jedan samar, samo nako da..
... ne zaboravi kako je
@grrrrrr.2 Ne mere balkanski homosapiens dalje od takvog misljenja zasto se cudis..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mudra Bafi..
Pere, pegla pusi pa jos stavi slag povrh njega i kome nebi bilo lijepo
i tako tinejdzerska seks zvijezda postade hadum papučar - e sudbo kleta.....
@blekfielder Hahah
@WilliamCostigan sta ti je rec bosnjacki smisao za ozbiljnost 9-15 dislajkova..... e sudbo kleta..... dje ja zivim.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Perem pusim peglam kuham al djaba kad je Hasim olabavio.
hahaahahahahahah