Showbiz
0

Freddie Prinze Jr. otkrio tajnu sretnog braka: Kuham i čistim, tako mi žena navečer ne može reći da je umorna

Klix.ba
(Foto: Instagram)
Američki glumac Freddie Prinze Jr. kojeg pamtimo po ulogama u američkim romantičnim komedijama s kraja devedesetih danas je porodični čovjek posvećen svojoj supruzi i djeci, a prema svemu sudeći i novi "goli kuhar".

Freddie Prinze Jr. je u braku s američkom glumicom Sarah Michelle Gellar već 14 godina, a par se upoznao na snimanju filma "Znam šta si radila prošlog ljeta" 1997. godine.

Tri godine su bili prijatelji, a 2000. godine su odlučili svoje prijateljstvo podići na viši nivo i obznanili su javnosti vezu. Dvije godine kasnije su se vjenčali, a danas Freddie Prinze Jr. i Sarah Michelle Gellar imaju dvoje djece i žive u sretnom braku.

Freddie Prinze Jr. je u nedavnom intervjuu koji je dao za Huffington Post kazao kako svoju suprugu sretnom održava putem "želuca".

"Ja kuham i čistim. Na taj način na kraju dana, kad si spreman za šta si spreman, mi ne može reći 'Previše sam umorna dušo'", našalio se glumac.

Freddie Prinze Jr. je dosta dobar u kuhanju, što dokazuje i kuharica koja sadrži 75 recepata koju je nedavno objavio, redovno je promoviše u medijima i može se kupiti na Amazonu.

Freddie je odrastao u Novom Meksiku sa svojom majkom na kuhinji i kulinarskom naslijeđu Portorika, pa se u njegovoj kući često spremaju tortilje, domaća šalša, čili...

U knjizi se, pored originalnih recepata njegove porodice, nalaze i privatne fotografije njega, njegove supruge i djece iz njihovog doma u Los Angelesu, zajedno s raznim opisima, šaljivim pričama i sl.