Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna jako seksualna rečenica: J*ebe mi se za Kennedijeve afere, dajte nešto zanimljivije !
Ma braća kennedy su bili male mace,ne znaju oni kakve su orgije bile u gluhoj bukovici...
@legenda, josip, potpisujem!
I sto sada? Trebali bi da ga mrzimo vise no Busha (i malog i velikog) zato sto je imao aferu sa Merlinkom?! Teksaske seljacine su ratni zlocinci a Kenedojevi su gospoda za njih u svakom pogledu pa i u zenama!
Ja koji je mafijas bio ovaj Sinatra, divi ga :), a ne ko ovi nasi hohari...zamislite koketa seljacinu sa ovim sesirom i odijelu...
masonsko iluminatska suplja!
Guzilo se guzilo ...neka neka ...tako i treba, znaju ljudi sta je dobro :D
Zanimljivo skoro ko zvuk vuvuzela...
Ma pametni...sta ima lose u dobrom guzenju
dobro pjeva sintra, al ga vala ne bi goozio
Kenedi je bio i ostao legenda, posljednji pravi predsjednik ili tacnije posljednji koji se usudio da to mjesto shvati ozbiljno. Zato ga je i snasla onakva sudbina. A ovo sa Merlinkom, pa izabrao je najbolju koja je tad postojala. I tu je bio legenda.