Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi se glumci nafurali da su pokupili svu pamet svijeta..vala preseravanje..
da brate, a svi znamo da je bosnjo pokupio svu pamet svijeta
mogu ga i ove žene zaprditi kao rijetko koje živo stvorenje na zemlji.
neš yeebat jaro
bolji bi govor munira subasic odrzala :)
...svaka od nas ima svoju priču koju treba ispričati i projekt koji treba finansirati. znaci sve kurave i sponzoruse e jes ih digo govor nema sta. znaci govor nema nikakvu vrijednost osim one u novcu jer ga ova matora opajdara trazi.
Feminizam = sranje, tako da i govor upravo o tome.
ima smijeh ko da je čuknuta u glavu
Njeno velicanstvo, Zena.
RESPEKT , gledao film, super.
Đe Munira da im ona održi govor?!
Sto su zene uhvatile fursata
Bas mi ih je zao... Rasplakacu se...
Znači Hollywoodske žene dižu svoj glas jer su provalile da su manje plaćene od muških kolega i jer spavanje sa redateljima zbog uloga shvataju kao zlostavljanje? Ispadoše manje sebične misice koje se bore za prava pingvina na Antartiku.