Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare ovih primitivaca sa Klixa-a pa ne mogu da vjerujem, svakako pokazivati srednji prst nigdje veze ali sumjati u njegove pjevacke sposobnosti?? Dovoljno je reci sa je njegova pjesma Angel u top 10 balada 20 vijeka??
Mozda je mislio “bice Engleska qurac sampion” hahaha
Kralj!!!!
Za onaj “mangupluk” mu nebi trebali dati kintu cak traziti od njega i troskove puta.
nek se izvinu zbog gluposti i lazima kojim truju narodu pamet..
To je on pokazo nasim Politcarma prst.
dobra ova "sopranistica" uzo bi joj banku.
-Pjesmom Party Like a Russian je prvo izazvao negodovanje i kritike Rusa. -Onda su mu ti isti Rusi ukazali čast i pozvali da pjeva na otvorenju svjetskog prvenstva. -Na kraju je zapadnjacima pokazao srednjak zato što su ga kritikovali što je prihvatio njihov poziv. A zašto to tako radi? Jbg. može mu se.
Neka ga mami u picvajz stavi
Koji kretenchina