Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bezveze , previse precijenjena , postala je poznata samo po tome sto se prva ponasala kao kurav.a i jos se sa predsjednikom spetljala danas nebi mogla biti voditeljica ni na rtv vogosci
Mene samo moze moja Fata koja nikad nece bit moja zaludit, u sve ostale se mogu samo zaljubit
@Zivko Josilo, svi sa IQ-om preko 70 su jači od 90, pa i više % profesora u BiH. nemoj da ti to bude mjerilo.
Pocetak popularizacije TVa kao medija. Tada je testirana ova finta sa usadjivanjem sirokim masama misljenja. U ovom slucaju su ub.ijedili prije svega cijelu Ameriku a i jos dobar dio svijeta da je Merlin nekakva sega-mega-jedinstvena ljepotica. Kad su skontali da to pali, nastavili su to masovno provoditi i to rade i dan dan danas. Djeci pa i ljudima se namecu idiotski primjeri kao uzor. Ova manipulacija radi ko sat, zato smo tu gdje jesmo.
ma meni ona uopste nije bila nesto aman zaman...lijepa jeste al prosjecno...ne znam...megan fox je prelijepa ili adriana lima...ova je eto tako...ni blizu:)
Da bi očistili sve tragove ,čak i ono o čemu je bilo kad progovorila prišili su joj da je bila šizofreničarka,narkomanka itd. što je čista laž.Jednostavno tako funkcionira Amerika...uhođenje,zavjere itd.Ona je žrtva takvog sistema.
Svejedno nadmašila je sve američke prve dame i ostale face iz svijeta politike...A to što je kao ljubovala s predsjednikom,e to je druga priča....Vrbovali su je da ga špjunira,ali ona toga nije bila svjesna.Kad je znala puno ubili su je.Holivud je tad bio vrlo opasno mjesto bar politički.
Nek je tvoja majka i nana za marku i dvaesfeninga uglednim sugradjanima mela mlacenicu na stapu pa nek gori hala
hahahahahahaha,cuj precijenjena,pa kada je merlinka u to vrijeme harala svijetom vase su majke i nane furdo kusale corbu i sanjale najlon carape.
trebica čita THINKING ABILITY :D
ma nista specijalno, precijenili su jee.
jest ruzno koda je poplava izbacila.......
A znate li vi sta znaci izraz \"malodusnost\" i kontekst koji ste vi taj izraz iskoristili? Nepismenjaci!
Prelijepa žena, oličenje ženstvenosti...Nikakvo čudo da je besmrtna...Svaka čast!
stvarno je pi.ka i po bila, sto jest, jest, ove danasnje ne mogu joj ni do koljena doći..... istina je ali bolna.... :(
Nisam s*pak (mada je to u modi), cinjenica je da je otisla u legende; i nek je njoj rahmet dusi; ali nikad necu znati sto je toliko cijene. Ona je definicija glupe plavuse. Mislim da je unazadila feministicki pokret za jedno deset godina sa svojom pojavom.
Pretpostavila sam da se ovaj clanak moze komentarisati,pa da uputim cestitke Vedadu Osmanovicu,koji je istrcao maraton u cast Srebrenicana,jer se taj clanak,iz ne znam kojih razloga, ne moze komentirati.p.s.Monro je bila lijepa zena :)