Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvoj privatnosti, Eva sve dogadjaje i misli dijeli svakodnevno na Fejsu. Pa mozete malotamo prosetat i sami napravit ovakve udarne vijesti umjesto da ovako preteske teme prepisujete s drugih portala.
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
wow jte bez sminke, kakva vijest, svima dah stao.
meni stao golf..
Bez šminke i može ali bez fotošopa nikako.
Joj klixa ,direktan prenos kakv je dan ,šta je obukla ,kako se osjećala ....ma idite u materinu i vi i ovakve vijesti.
Pa ona Šebićka je AVION za ovu Evu... ;) ;)
Bolje kaserke u Merkuru
Kako je samo jaka žena, čak bez šminke hoda, wowza
Ovako izgledaju djevojke koje ne praktikuju unos kurbanskog mesa tokom godine u svoj organizam, apelujem na bivšeg muža Tonya Parkera da preuzme odgovornost i ubijedi Evu da je Islam pravi put jer neće još dugo poživjet na ovaj način.
GAbor