Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odreko se nek mi posalje 1m. Ja sam zadovoljan
ovako bi i ja da imam ali nemam,a i da imam, ma odakle mi???
I ja nisam ovako htio od svog oca nista svih 110 miliona sam dao za pomoc Kengurima u Australiji! Ne znam sto o meni ovako ne pisu...
štaće mu. ima ne zna ni svoje kako će potrošit. da je neki bezze lik lizo bi mu stopala ovako ga zaboli. neće da se spušta.
Čuj sam izgradio,pa da ti nije bilo babe Julia danas bi pjevao po kafanama...
Ono kao u Rocky 4 , neko napravio od njega nešto i on na kraju "Sve ja ovo".
izgradio bi on k da babo nije odhranio...
U Dominikanskoj republici, Kolumbiji, Meksiko, Miami nekretnine, firme, poslovni poduhvati ?? Jel iko od vas gledao seriju Narcos ? :)
MA SVAKO JE IMPRESIVAN U SVOM VREMENU, JULIO JE BIO I OSTAO LEGENDA A ENRIQUE JE POSTIGAO ZAVIDAN USPJEH U MODERNOJ LATINO MUZICI. STETA STO NISU SNIMILI DUET BILO BI INTERESANTNO.