Kournikova se još nije oglasila
0
Enrique Iglesias kaže da ima najmanji penis na svijetu
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma lik je frajercina samo takva. Ima on cunu za njih 10, ali je toliko na zemlji i ne fura se.
vjerujem da se samo izgubio u proporcijama, nije kod njega malan samo su ove rokace danas razvaljene da je i kolac malo. al pusti to, vidi nas o cemu pricamo, sjoo sjeba.
Samouvjereno :D
Normalno da je duzina bitna, ali ona prosjecna, isto tako i debljina, ali dzaba ti i jedno i drugo ako nemas dobru \"tehniku\" u sex-u, tj. ne znas da zadovoljis zenu kako bi ona zeljela. Zena nije atlas svijeta pa da se ne mozes snaci na njenom tijelu, ukucajte vagina na google, za 5 minuta cete saznati sta trebate da dirate :D Jos kad vidim da se neki muskarac pravi da zna znanje, kao npr. Srbin \"kada je njen organ za zadovoljenje na samom ulazu njenog doticnog organa?\". Nije njen organ za zadovoljenje na samom ulzu njenog doticnog organa, postoji vaginalni i klitoralni orgazam, prvi u unutrasnjosti vagine (to je ono kad na pornicima gledate lazni squirt) :D Kazem lazni jer vecina zena nikada ne dozivi ovaj orgazam. A drugi se postize stimuliranjem klitorisa koji se nalazi na pocetku vagine, on je prvi :))) Zato molim muskarce da se edukuju prije nego sto misle da znaju dosta o zenama, i prije nego sto se budu hvalili o tome kome je duzi.
Koji kreten
Je l\' moze neko da objasni kako to duzina organa o kojemu je rijec utice na zadovoljenje zene kada je njen organ za zadovoljenje na samom ulazu njenog doticnog organa? To samo neiskusni govore o duzini. Ovi malo iskusniji govore o debljini. Ajd sad da vidimo ko ima najdeblji ;-)
Članak ženskoj populaciji uz komentar \" He can\'t be your hero, baby \"
Imaju i nasi bosnjaci najmanji mozak na svijetu pa ne idu okolo da se fale time.
e tu se slazem
HEJ BOZE POSTEDI NAS MUSKOG HVALISANJA.....citam ove komentare...sve se nadmecu ciji je veci, sve k..cina do k..cine al\' djaba, sto muskarci znaju biti p..ke malo je rec !!!!!!
mislim da je najbolje kad su obje opcije uključene
pa meni je bitno o tome se i radi
nije bitno samo ti probaj
sta se ba sekiras, i da je najmanji - tebi dosta. a kojoj kurvi nije dosta, nek dodje na moju belegiju. ha ja
jezik ili?
možda nema penis ali ima platinasti American, što je ekvivalent prangiji od 21 cm . \'vaki hebu jednom godišnje ;) ;)
ali moram napomenuti da su se vase cune itekako dopale mojoj straznjici, evo jos ne mogu sjest kako treba, haj cao momci, dodjite mi opet, da me malo razdrmate