Kournikova se još nije oglasila
0

VIDEO / Enrique Iglesias kaže da ima najmanji penis na svijetu

Sarajevo-x.com
Seksi latino pjevač Enrique Iglesias je tokom svog koncerta u Melbournu odlučio sa svojim fanovima podijeliti i neke intimne detalje. Naime, pjevač je bez ustručavanja rekao da je on muškarac sa najmanjim penisom na svijetu.

Pjevač je na scenu pozvao tri muškarca iz publike i počeo ih ispitivati o njihovom seksualnom životu. Želeći Iglesiasu uputiti kompliment, jedan od prisutnih je rekao da je njemu vjerovatno lako osvojiti ženu jer dobro izgleda.

No, pjevač je odgovorio: "Kakve veze dobar španski izgled ima sa veličinom penisa? Možda imam španske gene, ali imam najmanji penis na svijetu. Ozbiljno.", priznao je Iglesias.

Nakon ove nadasve čudne izjave, mediji su se raspisali da Enrique ustvari samo želi ohrabriti druge muškarce jer veličina spolnog organa nije nešto o čemu poznati govore u javnosti.

Na sceni je govorio i o svom prvom seksualnom iskustvu, koje se dogodilo kada je imao 17 i pol godina. Priznao je da je bio veoma nervozan i da je seks trajao samo deset sekundi.

Da li Enrique zaista ima najmanji penis na svijetu, trenutno može potvrditi ili negirati samo Anna Kournikova, a ona se još nije oglasila.