Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda ovaj dodje kad treba miriti nesto, relativizirati, podijeliti krivicu svima jednako... dobro je Zela ba
Ispadaju mu kune i dinari iz dzepova pa fura ovaj fazon, jeftino enise
haj poklopi se papak nisi mu ni do clanaka... bitan si ko snijeg sto je pao na Grenlandu 1767 god.....
Važ o je da je tebi dobro imali i jedna reklama bez tebe gladni....
Sere lik stalno nešto multi kuliti p.m
Tipican primjer FGR jugobalije. Bratstvo i jedinstvo, drugovi i drugarice, svi smo krivi podjednako, svi cinili zlicine, svi ubijali snajperima djecu, rusili bogomolje, otvarali logore, cinili genocid. Odj... Enise!
@gooUser1582458139 je si li ti malo glup
Heh, sta reci na ovo. No Comment.pih
wtf kakve veze UN sad ima
A zašto si i počinjao da se dijeliš pa sad prestaješ?
Tako je Šemsudine Dino Poplava.
Boze koja demagogija
enise, stipu demagogije
Moj Edise.. sve je to tačno, ali sve dok živimo u okruženju u kojem je bitna nacionalna pripadnost nema tu puno napretka, i kad prođe ovaj virus, opet ćemo gledati usijane volovske glave koje pozivaju na odmazdu.. bla bla... i tako ukrug,, a mir i uređenje države kao toalet papir - i to onaj jeftin