Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On bi najviše volio kad bi mogao nekako i Aliju i Tuđmana u isto vrijeme
Lord a glumac.
Mislio sam da je Alija Izetbegović u pitanju..
@RJZ133 Pa on ce to i reci kad daje izjavu na nekoj drugoj televiziji.
Ni ja nisam neki fan njegovog lika, naročito kao člana SDA i veza sa Asimom itd, ali što se tiče glumačke sposobnosti, ko ga nije gledao uživo na predstavi ne može shvatiti kakav je to doktor glume. Nije džaba tolike nagrade pobrao po svijetu.
https://direktno.hr/direkt/ostre-reakcije-hrvati-iz-bih-osuduju-pogubne-hadzihafizbegoviceve-teze-159001/
Ne sernjaj ba Emire
Lord od Chivasa, nevidjen licemjer
Vjerovatno bi htio emira nemanju, ali ne smije priznati. Jos jedan sda smrad, koji se daleko cuje. Dzaba pustanje vode, ovakvo govno ni cunami ne odnosi.
Trebao je Alino
To mumine na baterije
"...onda je on rekao pa gdje je taj Zlatni lav da ga vidim i onda je moja kći otišla i donijela ga te smo se fotografisali", prisjetio se Emir. - Sje b0 se Robert kad je Lava vidio, prica se da mu je za tu nagradu nudio oba oskara i globus, al da Emir njih htio pristati.
Kad zine slaze
Lopovcina ....
Crko i ti i taj na prstenu. Smrade podobni. FUJ
Moj Emire, ne može i Dunja i Ahiret u isto vrijeme! U Islamu ima jedna lijepa riječ koja opisuje one koji hoće i jedno i drugo: Munafik.
Dvostruki glumac...
Čarli Čaplin je iz Čapljine
Lazes, Sebiju si ugravirao, kakav Chaplin
Nas Bosnjak Emir Hadzifafizbegovic, glumcina i ljudina! Svako dobro ljudino.
Da ti nije sredio tetki da radi ko čistačica gdje. pa sad piškaš od srece....
Dobar dan, kolega