Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je maska jer je frajer pederčina klasična. Pitajte njegovu bivšu suprugu sa kim ga je našla u sobi u hotelu u Londonu.
znači deenova raja ?
Od zla oca od gore matere ekipa
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zar nije presao na frajere hahaha
samo da ga oguli i noga
@plavusan560 to sto si ti feder i sto ga primas u paksu ne znaci da su svi takvi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi znamo da je uhvacen od strane supruge sa 2 frajera. Pa je Ejub prijavio sve u Sipi. Svi znamo da Emir a i Emina smrcu dok ne nestane …sestra Dzenana radila za pare sa sestrama Cickusic po Dubaiju , uhvacene na Maldivima sa starcem koji im blago receno moze otac biti. I one su neka vertikala danasnjim curama Ova plava samo lovu ganja vidjela ona nije hitne pomoci. Ne serite
Konacno da neko napise pravu istinu o sestrama Softic i Cickusic, glume da su ‘sposobne’ a zapravo nasle matorce da ih sponozorisu Kako su uhvacene, sve slike zajednice su ‘slucajno nestale’ Svakako treba napomenuti, njihov neprepoznatljivi izgled u odnosu na prije par godina
I ja sam cuo da ga je bivsa uhvatila u vozicku!
Kakve li odvrtane face? To treba samo lupati po leđima
Nek je sa srecom…
Dzaba njoj kad on voli prst 😂😂
Bas me zanimaju ove debilne familije...
pa ja se sjecam ovog papka da je i za prosli brak platio clanak sa vjencanja da se objavi, i onda platio da se objavi da je naso novu ljubav. e moj jazavac piški po sirotinji, samo dokle.
Evo moje napaćene bošnje, zbog šake budućih kvazi oligarha, ste truhnuli 4 godine u rovu, da se papci, koji su sišli bukvalno sa planina, gdje nisu imali struju i puta, sada glume jet set i njihova djeca, kao oni bitni u društvu ovi skorojevići
Pa ovaj srbin, taj Ganić, da nije bilo rata, bio bi predsjednik odbora u svojoj sjednici. Okupio ih Aljo, a nije slučajno se ogradio određenim ljudima, prave Bosanci i Hercegovce udaljio, kojima nije korijen ko u tikve.
Ja što im je, Ganić otvorio školu i zanimanja smislio, a kuću uzeo od Dr Kovačevića a sina mu strpao u Zavod za osobe sa posebnim potrebama Pazarić gdje je i umro, Alija mu dodijelio njegovu kuću
I doktor je uzeo kucu od jevreja, oteto prokleto
jel gej il nije ne znam,al voli poteglit ko Aca Lukas.Kad se Meho drogira,kazu ljudi vidi ga narkoman,ako Ganic tegli,kazu boem,umjetnik,neshvacen ili neko drugo sofisticirano ime za imucnog narkomana.
Ova mala voli lovu pravo . Doktorica ima kliker tako da bi moglo potrajat. A nace ona i on balabana sa strane.
Koliko li se ciza veceras povuklo
Na jednoj slici pokrivena mlada, na drugoj sise skoro ispale...
Tipicno Bosna :-)
eh super
Ovaj mali Ganić će do 2035 biti u dječijim udjbenicim kao borac prve motorizovne brigade ,mali bombaš ,uništio tri četnička bunkera na brdu Žuč . Tolko ima titula fali mu samo Zlatni ljiljan .